Answer:
Esmeralda's birth-name was Agnès. She is the love child of Paquette Guybertaut, nicknamed 'la Chantefleurie', an orphaned minstrel's daughter who lives in Rheims. Paquette has become a prostitute after being seduced by a young nobleman, and lives a miserable life in poverty and loneliness. Agnes's birth makes Paquette happy once more, and she lavishes attention and care upon her adored child: even the neighbours begin to forgive Paquette for her past behaviour when they watch the pair. Tragedy strikes, however, when Gypsies kidnap the young baby, leaving a hideously deformed child (the infant Quasimodo) in place. The townsfolk come to the conclusion that the Gypsies have cannibalised baby Agnès; the mother flees Rheims in despair, and the deformed child is exorcised and sent to Paris, to be left on the foundling bed at Notre-Dame.
Fifteen years later, Agnès — now named La Esmeralda, in reference to the paste emerald she wears around her neck — is living happily amongst the Gypsies in Paris. She serves as a public dancer. Her pet goat Djali also performs counting tricks with a tambourine, an act later used as courtroom evidence that Esmeralda is a witch.
Claude Frollo sends his adopted son Quasimodo to kidnap Esmeralda from the streets. Esmeralda is rescued by Captain Phoebus, with whom she instantly falls in love to the point of obsession. Later that night, Clopin Trouillefou, the King of the Truands, prepares to execute a poet named Pierre Gringoire for trespassing the Truands' territory known as The Court of Miracles. In a compassionate act to save his life, Esmeralda agrees to marry Gringoire.
When Quasimodo is sentenced to the pillory for his attempted kidnapping, it is Esmeralda, his victim, who pities him and serves him water. Because of this, he falls deeply in love with her, even though she is too disgusted by his ugliness even to let him kiss her hand. There, Paquette la Chantefleurie, now known as Sister Gudule, an anchoress, curses Esmeralda, claiming she and the other Gypsies ate her lost child.
Two months later, Esmeralda is walking in the streets when Fleur-de-Lys de Gondelaurier, the fiancée of Phoebus, and her wealthy, aristocratic friends spot the Gypsy girl from the Gondelaurier house. Fleur-de-Lys becomes jealous of Esmeralda's beauty and pretends to not see her, but Fleur's friends call Esmeralda to them out of curiosity. When Esmeralda enters the room, tension immediately appears—the wealthy young women, who all appear equally pretty when compared to each other, are plain in comparison to Esmeralda. Knowing that Esmeralda's beauty far surpasses their own, the aristocrats make fun of her clothes instead. Phoebus tries to make Esmeralda feel better, but Fleur grabs Esmeralda's bag and opens it. Pieces of wood with letters written on them fall out, and Djali moves the letters to spell out "Phoebus". Fleur, realizing that she now has competition, calls Esmeralda a witch and passes out. Esmeralda runs off, and Phoebus follows her.
.
Explanation:
unused tunnel and give reasons for people to use it is it safe
Answer:
According to that blurb, tunnels are “some of the safest places to be during an earthquake.” Jean-Philippe Avouac, geology professor at Caltech, more or less agrees. “Structures which are underground are less vulnerable to shaking than structures at the surface,” he says. “That's just the effect of inertia."
Explanation:
25 points.
The story is Freak the Mighty.
Question 1: Think about the novel or short story you read for Module Five. What is the theme? Cite quotations and page numbers from your novel or short story to support your ideas.
Question 2: Write a short paragraph explaining how the theme developed in your story. Cite quotations and page numbers from your novel or short story to support your ideas.
Question 3: Think about the novel or short story you read for Module Five. What does the resolution tell you about the future of the protagonist? Cite quotations and page numbers from your novel or short story that support your ideas.
Answer:
Question 1. The theme is persevere and never know what lies ahead. "I will never give up on you."
"'He's not a poor boy,' I say. 'You should hear him talk. I think the rest of him is so small because his brain is so big.'" (Chapter 5, p. 24)
I hopw this helps-
Answer:
hey since this was in 2021, do you still hav your answers to 2 and 3??
Explanation:
please say if you do cuz i neeed it!!
The five main phases of a project include pre-planning, planning,
and closing
A. fact-checking; interviewing
B. implementation; monitoring
C
C. interviewing; implementation
D. monitoring; fact-checking
BMIT
Answer:
A. implementation; monitoring
Explanation:
THIS IS THE COMPLETE QUESTION BELOW
The five main phases of a project include pre-planning, planning,__________,__________, and closing.
A. implementation; monitoring
B. interviewing; implementation
C. monitoring; fact-checking
D. fact-checking; interviewing
Phases of a project can be regarded as the path that is been taken by a project from the beginning of the project to the end of it, and this phase can be regarded as “life cycle.” which starts with "pre-planning phase".
It should be noted that the five main phases of a project include;
✓ pre-planning
✓ planning
✓implementation
✓monitoring
NO LINKS I WILL REPORT!!!!!
What are three things I can write a diamonte about.
what is the root word in commander
rnkekrkffkfkr he hejejejejkekked dkdkd
HELP!
I need a concluding sentence about rabbits. It is informative which means it consists of facts NOT OPINION. Needs to be at least 3-5 sentences.
WILL GIVE BRAINLIEST FOR BEST ANSWER
Answer:
All in all, rabbits come in many different shapes and sizes. There are also many many different kinds of rabbits. Some people love rabbits and others don't. Rabbits are curious creatures, and most are very soft. Rabbits have many uses and some people don't like that but most people use rabbits as pets.
Why does covert prestige exist?
Answer:
covert prestige relates to perceptions of the extreme classes’ respective norms in the aforementioned hierarchy.
Explanation:
How to solve homelessness
No links, you will be reported. Need this answered asap please! Will mark brainliest. <3
The correct answer is D. Bouquet of roses.
Explanation
The phrase of the question "I bought a bunch of roses" is an informative phrase that describes an action and has an informal or casual connotation. While the phrase "I bought a bouquet of roses" like the previous one is a phrase that informs about an action, but has a different connotation because it uses a formal word like a bouquet, which gives it a formal connotation. Therefore, the correct answer is D. Bouquet of roses.
Answer: D) Bouquet of roses
Explanation: The question expression "I bought a bunch of roses" is an informative phrase that describes an activity and has a casual or informal connotation. While the phrase "I bought a bouquet of roses," like the previous one, tells about an action, it has a different connotation because it uses a formal term, such as a bouquet, giving it a formal connotation. As a result, the right answer is D. Rose Bouquet.
What figure of speech does
Dickinson use in the following
excerpt from "After Great
Pain, A Formal Feeling
Comes"?
A Quartz contentment
A. onomatopoeia
B. simile
C. repetition
D. somber diction
Answer:
I think its D
Explanation:
please help me please will give brainliest to anyone who is good
What I have learned about insects, is that they are cold-blooded, meaning they are fast when they are hot, and slow when they are cold.
I have also learned that insects help pollinate plants by spreading pollen to plants, helping them grow and reproduce
Describe a situation when you have learned from dialoguing or working with others. What did you learn from this person. How was your experience improved through collaboration. How can you make the most out of collaborative situations?
Answer:
by being watchful , be more attentive & learning from experience persons
According to the text, which statement best describes a goal Cabeza de Vaca had for his travels in "A Journey Through Texas"?
Answer:
Where is the text?
Explanation:
There needs to be a text in order to answer your question
Have you ever witnessed something amazing, shocking or surprising and found when describing the event that your story seems to change the more you tell it? Have you ever experienced a time when you couldn't really describe something you saw in a way that others could understand? If so, you may understand why some experts think eyewitness testimony is unreliable as evidence in scientific inquiries and trials. New insights into human memory suggest human memories are really a mixture of many non-factual things.
First, memory is vague. Imagine your room at home or a classroom you see every day. Most likely, you could describe the room very generally. You could name the color of the walls, the floors, the decorations. But the image you describe will never be as specific or detailed as if you were looking at the actual room. Memory tends to save a blurry image of what we have seen rather than specific details. So when a witness tries to identify someone, her brain may recall that the person was tall, but not be able to say how tall when faced with several tall people. There are lots of different kinds of "tall."
Second, memory uses general knowledge to fill in gaps. Our brains reconstruct events and scenes when we remember something. To do this, our brains use other memories and other stories when there are gaps. For example, one day at a library you go to quite frequently, you witness an argument between a library patron and one of the librarians. Later, when telling a friend about the event, your brain may remember a familiar librarian behind the desk rather than the actual participant simply because it is recreating a familiar scene. In effect, your brain is combining memories to help you tell the story.
Third, your memory changes over time. It also changes the more you retell the story. Documented cases have shown eyewitnesses adding detail to testimony that could not have been known at the time of the event. Research has also shown that the more a witness's account is told, the less accurate it is. You may have noticed this yourself. The next time you are retelling a story, notice what you add, or what your brain wants to add, to the account. You may also notice that you drop certain details from previous tellings of the story.
With individual memories all jumbled up with each other, it is hard to believe we ever know anything to be true. Did you really break your mother's favorite vase when you were three? Was that really your father throwing rocks into the river with you when you were seven? The human brain may be quite remarkable indeed. When it comes to memory, however, we may want to start carrying video cameras if we want to record the true picture.
Which line from the text best explains why the author suggests we start carrying video cameras?
You may understand why some experts think eyewitness testimony is unreliable
The next time you are retelling a story, notice what you add
With individual memories all jumbled up with each other
The human brain may be quite remarkable indeed
Answer:
i got B
Explanation:
i took the FLVS test
True or False: Before the apartheid system was created in the 1940s there was no racial
segregation in South Africa,
Answer:
the answer is FALSE
Which three statements about blogs are true?
Blogs often include dated entries.
Blogs often include links to other websites.
Blogs always include only text.
Blogs are always created to convince people of a viewpoint.
Blogs are flexible and can be about any topic.
Blogs often include dated entries.
Blogs are flexible and can be about any topic.
Blogs often include links to other websites.
which plural noun is spelled incorrectly roofs life's wolves beliefs
Answer:
Lifes
Explanation:
it should be spelled like- Lives
lives is the correct version the other is wrong
when is a tree considered dead
Answer:
When a tree starts losing its bark or has lost its bark, chances are the tree is dead. Dying limbs are another indication a tree may be dead. If sizeable limbs appear dead or fall off of the tree, or the trunk becomes brittle/sponge-like in substance, it could indicate the tree is dead.
web
hey Will you be my GF
hmmm
Newe extract 3
Sky Sports presenters Andy Gray and Richard Keys have been accused of sexism
after making several comments about a female referee, called Sian Massey. They
commented on her understanding of the offside rule during a Premier League match. The
commentators believed their microphones were switched off but were actually recorded
making remarks such as:
'Somebody better get down there and explain offside to her.'
Can you believe that? A female linesman. Women don't know the offside rule.
What type of prejudice is shown?
Which line proves your claim?
Answer:
The prejudice shown is making a sexist remark against the female gender.
The line "Women don't know the offside rule" shows how sexist the comment is.
Explanation:
A sexist remark is when a person of one gender says something discriminatory about a person of another gender. This means that talking bad about the other based on her gender is known or taken as a sexist comment or discrimination based on one's gender.
In the given scenario of the sports presenters, their comment about Sian Massey's 'incapability' to be a referee, based on her being a woman is a sexist remark. They are making the claim that Sian was not worthy to be a referee for the game because of her gender and that women don't know anything about "offside rule" which is discriminatory in nature.
This claim can be supported by the very comment "Can you believe that? A female linesman. Women don't know the offside rule."
The prejudice here is that they though women cannot know the offside rule.
A female linesman. Women don't know the offside rule. This line prove the claim.
What are offside rule?The offside rule is in the game of football.
The offside rule is if any body part, head, or feet in the opponent's half.
Here, Sky Sports presenters Andy Gray and Richard Keys commented on a referee.
They said that a woman cannot know the offside rue.
It was very offended comment.
Thus, The prejudice here is that they though women cannot know the offside rule.
A female linesman. Women don't know the offside rule. This line prove the claim.
Learn more about offside rule, here:
https://brainly.com/question/24336236
Which is the best example of a complex character?
A. A boy who reacts to every situation in the same manner
B. A woman who is sometimes gentle but other times cruel
C. A girl who exhibits arrogance as her main personality trait
D. A man who repeatedly shows the same characteristic
Answer:
( B. ) A Woman who is sometimes gentle but other times cruel
Explanation:
This is because the definition of a complex character involves different characteristics in ones personality. Therefore the only answer could be (B) because it is the only answer that describes more than one emotion or trait.
Why are all oasis consider neutral ground for all battles?
Answer:
An Oasis has almost no tactical advantages for battles, due to wildlife interfering with most of the units. If two sides were to battle at an oasis, the side with the most experienced units/legions would assure victory.
Explanation:
Write a paragraph that explains how Katniss and Jonas react similarly to decisions made by their communities. Focus on the characters’ feelings about the reaping and the Ceremony of Twelves. Be sure to use evidence from the texts to support your response.
[NO LINKS]
Answer:
if you want an answer people are gonna have to see the story its based off.. otherwise we don't have information and cant do anything ti help. sorry
HELP PLZZZZ....u all r soo intelligent pliz answer
Answer:
This is a personal opinion question.
Explanation:
We cannot answer this question for you because it is a personal question. For example, I might like visiting a Theme Park but you might not. Therefore, our perspectives are different. My diary entry would be about how I can't wait to go! While your diary entry would be about how you dread the day that they make you ride a rollercoaster... See what I mean. Since we don't live in your head, you need to answer this question with your own personal feelings and personality.
So ask yourself questions like...
What are my feelings toward theme parks?
Would it be fun?
Would I be nervous or scared?
What would I be allowed to do?
Would these restrictions hamper my fun?
What about my friends?
Will they be there?
Will they enjoy it?
Will this cost money?
Will this be a waste of time or an enjoyable experience?
Ask yourself these questions and then write a diary entry as if you are describing to your Grandpa or another loved one how you feel about what is going to happen the next day. Don't forget to write 150-200 words.
Hope this helps!
Which is an opinion about the passage? * The German submarine attacked the SS James B. Stephens The men in the lifeboats worked diligently to save all the men in the water Edward F. Racine was given the Distinguished Service Medal of honor The torpedo's caused extensive damage to the boat
Answer:
B. The men in the lifeboats worked diligently to save all the men in the water
Explanation:
Pls brainliest
Pls pls pls help!
https://brainly.com/question/23108399
what is an indicator of healthy soil?
Answer:
If the density is bulk and the water holding capacity is good, that is healthy soil.
Answer:
Um i might be wrong but if you have the same quiz here is the answer
Explanation:
a balance of organic and inorganic material is the answer sorry if i'm wrong.
"unless someone like you cares a whole awful lot nothing is going to get better". "It's not" What do you think  The Lorax means by this?
Answer:
Nothing's going to change unless you start caring and taking action. I don't know if I'm remembering this right but Lorax was the movie with all the trees being chopped down right? so this is probably about global warming or serious issues in the world. The quote is just talking about how these issues aren't going to solve themselves.
Explanation:
Which of the following best serves as an example of the speaker’s use of juxtaposition in the poem? “capital letters” (line 4) and “lower case” (line 24) “capital letters” (line 4) and “lower case” (line 24) A “thought in a coat” (line 7) and “great ideas on horseback” (line 27) “thought in a coat” (line 7) and “great ideas on horseback” (line 27) B “Valor” (line 13) and “Death” (line 14) “Valor” (line 13) and “Death” (line 14) C “warehouse” (line 15) and “condominiums” (line 19) “warehouse” (line 15) and “condominiums” (line 19) D “Garden of Mirth” (line 18) and “green hillside” (line 31)
Answer:A. "capital letters" and "lower case letters"
Explanation:
What does Jem finally reveal to Atticus?
Answer:
8 when Jem tells Atticus all about their activities related to Boo. Jem confesses all of this to Atticus to protect Boo because he does not want him to get in trouble for putting the blanket on Scout. Atticus wants to return the blanket to the Ridleys, but Jem immediately begins to tell him everything as a result.
Explanation:
WHat to substitute ¨this article¨ with
Answer:
Im kinda confused on what you're saying but I would say "this paper"
Explanation:
Answer:
The provided material is a good one
Explanation:
The king's face was like a thundercloud when he heard the news. He frowned at the messenger and slammed the door.
Hello. This question is incomplete. The complete question:
Circle context clues that help you understand the underlined expression. Then rewrite the underlined expression in your own words.
The king's face was like a thundercloud when he heard the news. He frowned at the messenger and slammed the door.
Answer:
The context clues are: frowned, slammed the door.
Rewritten phrase: The king was furious at the news, to the point of frowning and slamming the door.
Explanation:
Context clues are expressions or words that are placed in a text to help in the perception of the meaning of other difficult or unknown words or expressions. We can see in the text above, that the words "frouned" and "slammed the door" help the reader to realize that the expression "The king's face was like a thundercloud" showing that the king was furious when he heard the news that the messenger announced. That's because only an angry person would frown and hit the door hard.